Excitement / Opgewondenheid / Excitation (47)

Excitement / Opgewondenheid / Excitation (47)

Excitement / Opgewondenheid / Excitation (47)

Deze nieuwe Licht Code diende zich al wat eerder aan en wilde met de boodschap voor de nieuwe week al doorkomen. En waarschijnlijk hebben de Licht Codes mijn Opgewondenheid wel gevoeld op het moment dat ik de kaart trok. Want ik voelde me op het moment dat ik ging schrijven zo Opgewonden en Blij als een klein kind. Omdat er een nieuwe septic tank wordt geplaatst, hier op Les Vincies. Eindelijk na meer dan 3 jaar wachten! Nooit gedacht daar nog eens zo Opgewonden van te Zijn en er ook nog een Blog over te schrijven.

Maar als een septic tank er voor kan zorgen dat je Blijheid en Opgewondeheid kan voelen, laat de Licht Code je deze week dan helpen en ondersteunen om deze Opgewondenheid te voelen voor heel veel andere dingen. Waar word Jij Enthousiast en Opgewonden van? Wat maakt jou Blij? De Engelen staan aan weerszijde van jou, om je aan te moedigen. Op het moment van schrijven zingt El Divo hier ‘Por Ti Sere’, de Italiaanse variant van ‘You Raise me Up’. Wellicht kunnen de Engelen Vleugels jou ‘Omhoog Liften’ om nog meer Blijheid, Enthousiasme en Opgewondenheid toe te laten in je Leven. Sprankel en Straal je LiefdesLicht uit over het Pad dat je bewandeld. Raak met jouw Opgewondenheid de mensen om je heen aan en voel hoe de energie veranderd. That’s EXCITEMENT. C’est L’EXCITATION.

HelenaHeArt, 27-06-2024 Witte Hond toon 3 (Ik ben trouw aan mezelf)

Reacties zijn gesloten.