Constructiveness / Opbouwend / Ondersteunend / Constructif (28)

Constructiveness / Opbouwend / Ondersteunend / Constructif (28)

Constructiveness / Opbouwend / Ondersteunend / Constructif (28)

Een nieuwe week staat alweer op de kalender. De Zomer Zonnewende energie is nog voelbaar en ook de energie van de Volle Maan neemt je deze week mee om Ondersteunend en Opbouwend voor jou te kunnen werken. Wat heb Jij nodig om Ondersteunend aan Jezelf te Zijn? Wat geeft jouw lichaam aan, wat Jij nodig hebt? Geef jezelf maar over aan Rust als dat nodig is. Het kan juist NU heel helend zijn en Ondersteunend zodat je lichaam kan herstellen.

Herstellen van alles wat Jij tot nu toe al hebt gedaan. Door in de Rust te gaan kan er een Opbouwende energie in jezelf onstaan die jou vervolgens helpt om te Helen. Zo kan het nemen van Rust, al is het maar een kwartiertje, of langer als Jij dit nodig hebt, bijdragen aan en Ondersteunend zijn voor lichamelijk, geestelijk, emotioneel en zeker ook energetisch herstel. Vaak ‘denken’ we er te licht over en gaan snel over tot de orde van de dag en ‘gaan we weer door’. Neem deze week eens bewust de tijd om Ondersteunend aan Jezelf te zijn en kijk eens hoe bijvoorbeeld het nemen van Rust Opbouwend voor jou kan zijn. That is really CONSTRUCTIVENESS. C’est vraiment CONSTRUCTIF.

HelenaHeArt , 23-06-2024 Witte Wereldoverbrugger toon 11 (Ik ben het begin en het einde)

Reacties zijn gesloten.